fbpx

Elementor Pro Explained in 2 Minutes

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on linkedin
Share
Share on pinterest
Pin

Important links

3 thoughts on “Elementor Pro Explained in 2 Minutes”

  1. Hi Ferdy,
    Heb al een aantal van je tutorials bekeken en overweeg nu om over te stappen naar siteground als nieuwe hosting provider en een nieuwe site te bouwen met Elementor. Heb jaren geleden een website laten bouwen maar wil het nu zelf doen met behulp van jouw tutorials. Ook is mij gevraagd om een website van bevriende fotograaf dynamischer te maken en te zorgen dat deze hoger komt in de Google ranking om wat ervaring op te doen. Mijn vraag is als ik nu elementor pro aanschaf en dat na een jaar stopzet wat zijn dan de consequenties voor de websites die ik ermee heb gebouwd? Of kan ik beter blijven werken met de gratis versie? Overigens liep ik met de gratis versie al tegen een beperking namelijk de zoekfunctie, toch? Of heb ik niet goed gekeken. Ik begrijp als ik de aankoop doe via jouw website, dat jij een welverdiende commissie krijgt? Ik vind je tutorials echt heel goed in elkaar zitten en je hebt me erg enthousiast gemaakt over zowel WordPress als Elementor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top