fbpx

18 thoughts on “Elementor Pro All Pro Elements”

 1. Hoi Ferdy, ben op dit moment bezig jouw instructies te volgen en hoop eindelijk mijn website voor elkaar te krijgen. Ben op 33.10min van jouw tutorial en ben bezig om elementor te installeren maar helaas verder kom ik niet want een foutmelding wordt gegeven tijdens installatie (Het pakket kan niet geïnstalleerd worden. Het thema heeft geen style.css stylesheet.) en dan ben ik als 67 jarige dacht ik nog wel redelijk bij gebleven maar dit gaat mij boven de pet.

  1. Ferdy Korpershoek

   Hi Bert, you probably installed Elementor as a theme, but you should install it as a plugin. Goodluck! 🙂

 2. Beste Ferdy,

  Mijn naam is paul van Coblijn.
  Ik wil een website bouwen met elementor en ik heb jouw templates bekeken.
  Mijn oog is gevallen op de template Media 3 blauw.

  Ik wil namelijk naast mijn normale werk huizen gaan verhuren in het buitenland. Ik ben niet bedrijfsmatig bezig.
  Heb jij andere templates die je kan aanbevelen?

  Alvast bedankt

  Groeten

  Paul

  1. Ferdy Korpershoek

   Hi Paul, you can also make use of all the other templates on the website. Katka also has great Elementor templates.

 3. Beste Ferdy,
  wat vind ik het jammer dat ik jouw site and tutorials niet eerder ontdekt heb. Ik heb een volledige website die me maanden hard werk en veel geld gekost heeft en ook al staat hij online, hij is nog niet klaar. Ik werk met WP bakkery en vroeg me af of er een mogelijkheid is om de website te ‘herbouwen’ zodat ik met elementor (pro) kan werken, maar wel mijn thema behouden.
  Ik hoor het graag!
  Bedankt!

 4. Beste Ferdy,
  Ik ben bezig met een website in wordpress en een App op te zetten. Ik wil via mijn dashboard WordPress online een aantal rijdende taxi’s in google maps kunnen volgen voor veiligheid. Hoe kan ik dat via google realiseren en wat heb ik nodig van Google?

 5. Hoi Ferdie,

  Hele handige video’s maak je, geweldig! Ik heb ook een vraag. Welke gratis plugin adviseer jij als je na het klikken van een button de bezoek een contactformulier wil laten zien in een pop-up?

  Groet,
  Joris

  1. Ferdy Korpershoek

   Thanks Joris! Ik weet geen gratis plugin voor dat. Ik gebruik Elementor Pro met Popups voor die functie.

 6. Hi Ferdy,

  Mooie tutorials, en relaxed om naar te kijken. Je hebt me veel wijzer gemaakt! Maar ik heb ook een vraag. Ik probeer de header (met logo, nav menu) onzichtbaar te maken en wanneer ik met de muis bovenaan de pagina hover dat de header in komt sliden. Maar ik kom er niet uit. Heb je hier toevallig een tutorial voor of oplossing? wellicht met css?

  Alvast dank voor je reactie.

  Groet!

  Dave

 7. Hi Ferdy,
  Hope you are doing well!
  My problem is that I want to create a portfolio with elementor pro like on the video you made, I decided to download your templates, but when I import the portfolio json file it into my site it just show me the portfolio picture. Any idea on how to do it. THANKS IN ADVANCE!
  Kind regards,
  Edvaldo Neto

 8. Goede middag Ferdy,

  Waarom heb ik jou niet eerder ontdekt?
  Mijn complementen aan je video’s en duidelijke uitleg voor het bouwen van een WPsite in Elementor. Ik ben voornemens de pro versie aan te schaffen alleen is het me niet helemaal duidelijk hoe het zit met de licenties. Er zijn drie varianten maar als meerdere sites maak voor verschillende personen (jaja je hebt me geïnspireerd) welke versie Pro adviseer je dan?
  Nogmaals bedankt dat je je kennis wil delen om andere, net zoals mijzelf, enthousiast te krijgen voor WordPress en het bouwen van een site. Ga zo door!!!!!

 9. Tony Konstantinidis

  Hi Ferdy,

  I see that Elementor has just released a new GYM template…and am having trouble downloading it….and would love a tutorial please showing us how to do it.

  Thank you for all of your amazing tutorials and I hope to see another one as mentioned above soon 🙂

  Regards,

  Tony

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top