4 thoughts on “Elementor Pro All Pro Elements”

 1. Hoi Ferdy, ben op dit moment bezig jouw instructies te volgen en hoop eindelijk mijn website voor elkaar te krijgen. Ben op 33.10min van jouw tutorial en ben bezig om elementor te installeren maar helaas verder kom ik niet want een foutmelding wordt gegeven tijdens installatie (Het pakket kan niet geïnstalleerd worden. Het thema heeft geen style.css stylesheet.) en dan ben ik als 67 jarige dacht ik nog wel redelijk bij gebleven maar dit gaat mij boven de pet.

  1. Ferdy Korpershoek

   Hi Bert, you probably installed Elementor as a theme, but you should install it as a plugin. Goodluck! 🙂

 2. Beste Ferdy,

  Mijn naam is paul van Coblijn.
  Ik wil een website bouwen met elementor en ik heb jouw templates bekeken.
  Mijn oog is gevallen op de template Media 3 blauw.

  Ik wil namelijk naast mijn normale werk huizen gaan verhuren in het buitenland. Ik ben niet bedrijfsmatig bezig.
  Heb jij andere templates die je kan aanbevelen?

  Alvast bedankt

  Groeten

  Paul

  1. Ferdy Korpershoek

   Hi Paul, you can also make use of all the other templates on the website. Katka also has great Elementor templates.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *