Get the most out of Contact Form 7

Learn how to build a contact form on your WordPress website using the free plugin Contact Form 7

2 thoughts on “Get the most out of Contact Form 7”

 1. Hallo Ferdy,

  Ik heb vele van jouw tutorials met interesse gezien op youtube en jouw website. Zelf heb ik een website voor mijn zwager in elkaar gezet maar kom hierbij een uitdaging tegen die waarvoor ik de oplossing nog niet heb kunnen vinden. Mogelijk dat jij mij verder kan helpen?

  Ik heb “Contact Form 7” gebruikt voor het toepassen van een contact formulier. In het gebruikte thema van de website zit een transformatie in het lettertype die er standaard voor zorgt dat elk woord met een hoofdletter word geschreven. Dit kan ik aanpassen en heb dat overal ook gedaan behalve in het formulier. De titels van de velden dan weer wel maar de inhoud, dat wat de mensen in de velden invullen niet. Heb jij enig idee waar dat aan zou kunnen liggen en waar ik dat zou kunnen aanpassen?

  Ik zou je willen uitnodigen te kijken op de (voorlopige) website op https://hugoc7.sg-host.com/contact/ maar snap dat je niet zomaar elke aangegeven link volgt. Ik hoop toch dat je eventueel een idee hebt voor mijn probleem 😉

  Met vriendelijke groet,
  Hugo Commandeur

 2. Hi Ferdy, I am 65 years old and run a non-profit organisation in Kimberley, South Africa. I enrolled with your Udemy web-design course last year and feel very proud of the website that I have made.
  Your course was truly amazing – thank you.
  The website looks great on my computer but a friend told me that it is totally out of line on her computer. What could be the reason for this?
  I would be very grateful if you could comment on my website and share your thoughts on how I could improve it or let me know what is not right with it. I need the website to market our organisation.
  Thank you, Ferdy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *