Hoe Maak Je Een WordPress Website

Hoe Maak Je Een WordPress Website

Share
Tweet
Share
Pin

In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe zelf een website kunt maken.

Share
Tweet
Share
Pin

38 thoughts on “Hoe Maak Je Een WordPress Website”

 1. De video met HOE MAAK JE EEN WORDPRESS WEBSITE krijg ik dit te zien
  op m`n telefoon krijg ik hem wel te zien,
  Deze video is beperkt. Meld je aan met een G Suite-account.
  maar wat is dat voor een account????

  Vr Groet Dirk Donker

  1. Ferdy Korpershoek

   Ha Dirk, wanneer je alle stappen in de video volgt zou je hetzelfde resultaat moeten krijgen. Geen idee wat een G-Suit account is. Ik hoop dat je er uit komt.

 2. Ferdy het probleem was dat Google chrome jouw instructie video niet af speelde, maar naar Microsoft Edge gegaan en die speelt je instructie video wel af

  Gr Dirk Donker

 3. Beste Ferdy,

  In je video ‘Maak een portfolio in je WordPress website’ gebruik je de plugin ‘Portfolio for Elementor’. Nu is er de afgelopen 2 jaar geen update voor deze plugin verschenen dus vraag ik me af of het wel verstandig om deze plugin nu te gaan gebruiken.
  Graag zou ik jouw mening hierover willen weten.

  Mvrgr.
  Piet

 4. Beste Ferdy,
  Je hebt met fantastisch geholpen bij de opmaak van mijn blog! Zonder je tutorial was het me niet gelukt.
  Alleen is het you tube filmpje dat ik op een pagina plaatste heel groot van formaat.
  Heb je nog een tip hoe ik dat kan aanpassen?

  Hartelijk dank!
  Ilse

 5. Beste Ferdy,

  Super om te leren websites te bouwen via je tutorials. Lekker duidelijk en prettig om als basis aan te houden. Echter heb ik een probleem, vanaf het moment dat elementor in het spel komt, kan ik niet meer mee. Ik krijg geen blok te zien waar ik mijn onderdelen naar toe kan slepen.

  Dus na een kleine 40 min loop ik vast. Ik heb je tips gevolgd om eventuele problemen te tackelen, maar niets lijkt te werken. Heb jij misschien nog een zetje de goede richting in?

  Hoop nog veel van je tutorials te mogen leren

  Mvg Dennis

 6. Dag Ferdy,

  Hoe importeer je de “Complete Website” na dat je die gedownload hebt in WordPress?

  Groetjes,

  Rudy

 7. He Ferdy,

  Top video, al ver mee gekomen! Ik begrijp dat je per device aanpassingen op lay out kan doen. Alleen als ik aanpassingen qua uitijning en korpsgrootte doe op de tabletversie, dan worden de instellingen van de desktop niet vastgehouden. Hoe doe ik dat?

 8. Ferdy, allereerst is dit een geweldige tutorial. Vraag die ik heb is 2-ledig.
  1) wanneer ik iets gewijzigd heb en het bevalt met niet kan ik dat dan ongedaan maken (het programma vraagt altijd “Publiceren”.
  2) Stel dat ik het helemaal verknoei. Kan ik dan een oudere versie terug zetten??

 9. Hi Ferdy,

  Komt er ook een video aan waarbij je uitlegt hoe Siteground werkt?
  Dit is zoooo ingewikkeld voor me.
  Ik ben nu druk bezig om mijn website te maken met behulp van jouw duidelijke video in het Nederlands. Ik hoop dat je meer nederlandse video’s gaat maken komende tijd.

  Groetjes en blessings!

 10. Hallo Ferdy,

  Jou gratis Download en Importeer de Complete Website voor wordpress is te groot en als je meer dan 512mb hebt hij loopt vast bij installatie terwijl je deze niet mag verbreken

 11. Ik volgde je Astra tutorial. Ik had theme 2014 en die is nu in Astra geïmporteerd.
  Alleen snap ik niet dat de links niet van kleur veranderen terwijl ik wel de kleuren van de Links ingesteld heb, zowel de link als de Hoover. Heb je wellicht een oplossing?
  Dank
  Philippe van Wersch

 12. Hallo Ferdy,

  Ik ben bezig met de video hoe maak je een wordpress website.
  Gaat allemaal heel erg makelijk en is erg duidelijk allen bij de installatie van Blocksy gaat het niet helemaal lekker. jij gebruikt versie 1.7.58 en als je blocksy download krijg je versie 1.7.60. niet erg zul je zeggen echter de module companion kan ik nu niet meer activeren. hoe los ik dit op?

 13. Hallo Ferdy,
  Wat een fijne tutorial.
  ga zo door zou ik zeggen.
  Ik heb 1 vraag in de tutorial gebruik je blocksy 1.7.58 als ik via jouw site blocksy download krijg je versie1.7.60. hier krijg je na installatie niet de vraag om de extra blocksy companion te installeren. Als ik blocksy 1.7.60 download heb ik minder opties zoals bv de cookies. Is er een manier om de ouder versie te installeren?

  1. Hi Ron, ik had hetzelfde probleem. Maar als je naar plugins gaat en daar blocksy companion intikt dan krijg je hem alsnog en kun je hem installeren.

 14. Hallo,
  Goeie tutorial maar als ik WordPress website wil importeren staat er elke keer importeren mislukt weet u waar dit aan kan liggen?
  mvg

 15. Hoi Ferdy,

  Ik ben eindelijk op weg naar het bouwen van mijn eigen website met het Blocksy thema en Elementor. Heel erg bedankt voor je handige tutorials. Zoo blij mee.
  Ik kom alleen niet uit met de sticky header: de Global Header is te vinden maar niet aan te passen. Is dit wellicht onlangs veranderd of misschien naar de pro-versie verhuisd?

  Christel

 16. Hallo Ferdy,

  Bedankt voor je fijne uitleg, stap voor stap bij het maken van een eigen website.
  Zou je de video : Why I Believe That Affiliate Marketing Is Easy in het Nederlands kunnen opnemen. Het geeft mij net iets meer inzicht dan in het Engels.
  Alvast bedankt.

  Ik ben een website aan het maken over reizen en fotografie.

  En ga zo door!!

 17. Dag Ferdy, ik ben John Ik ben al eerder begonnen met een website te maken. Ik liep tegen zoveel moeilijkheden aan waardoor ik half weg bleef steken en de website niet kon afmaken. Nadat ik je film gezien had(wel drie keer) heb ik heel veel kunnen oplossen. Geweldige hulp dank je wel. Ik ben daar heel blij mee.
  Mijn site was nog niet beveiligd met SSl dus ik ben met je advies aan de slag gegaan en heb op het “WP adres” “http” in “HTTPS” veranderd. Tevens ook op “Site adres”. Eerder had ik al op strato een gratis SSL certificaat verkregen. Blijkbaar heb ik toch het een en ander niet goed gedaan en ben ik slachtoffer geworden van mijn eigen encryptie. Ik kan met de juiste wachtwoorden niet meer de site bereiken. Mijn vraag dan, is er een oplossing of zal ik de database wissen en opnieuw beginnen.
  Al hartelijk dank John Beemsterboer

 18. Hallo Ferdy
  Ik wil graag een kalender op mijn website om zo onze activiteiten te laten zien. Wat kan ik het beste gebruiken?

 19. Hi beste Ferdy,

  Wow geweldig wat een mooie helder uitleg,

  Ergens spreek je over te kijken op de tijdlijn om het onderdeel te kunne gaan zoeken.

  Is het mogelijk om deze tijdlijn te implementeren zoals je dat ook je bij je Engelstalige tutorial?

  zou geweldig zijn

  keep on the good works,

  Johannes

 20. Hi Ferdy,
  Super tutorial, bedankt!
  1 vraagje over de footer. In jouw video laat je widgets zien die je kunt toevoegen zoals afbeeldingen en contact informatie. Bij mij staan niet al die widgets erbij. Ik zou heel graag contactinfromatie widget gebruiken. Kun jij aangeven hoe ik die widget kan invoegen?
  Groeten Claudia

 21. Severjano Eskolina

  Hey ferdy Ik heb een vraag over mij sticky balk. Ik volg je sinds kort en je video,s vind ik geweldig. Als ik naar beneden scrol wordt mijn sticky balk wit hoe maak ik dat een andere kleur

 22. Dag Ferdy
  Ik probeer je uitleg te volgen. Maar stuit al snel op een probleem. Ik heb een aantal pagina’s gemaakt, maar kom deze niet tegen als ik de website wil bekijken. Ik gebruik dan de ctrl- knop en links bovenaan de website link.
  Wat gaat er fout?

 23. Hi Ferdy,

  Het bestand van je complete website lijkt te groot wanneer ik deze importeer via de tool All in one WP importer. Heb jij tips hoe ik deze wel kan uploaden (zonder de 69 dollar te betalen)?

  Je zou mij (en anderen) hier enorm mee helpen.

  Alvast bedankt!

  Groeten,

  Fabian

 24. Freddy,
  Hartelijk dank voor u verhelderende filmpjes.
  Op een of andere manier heb ik een soort van banner gecreëerd op mijn website, maar ik weet niet meer hoe. Laat staan hoe ik deze moet verwijderen.
  Kan jij mij hierbij helpen?

  Groetjes, Iris

 25. Hoi Ferdy ik krijg dit te zien bij het importeren van je website
  Importeren niet mogelijk
  Het bestandstype dat je probeerde te uploaden, is niet compatibel met deze plugin. Zorg ervoor dat je bestand een .wpress bestand is, dat is gemaakt met de All-in-One WP-migratie plugin. Technische details
  Heb jij enig idee hoe dit moet?

 26. Beste Ferdy

  met verbazing zag ik je YouTube videos. Ik heb zelf een NAS en dacht daarop WordPress te installeren (3x mislukt) voor een (totaal niet commerciële) site , die ik in eerste instantie met familie en vrienden wilde delen (openbaar met eventueel voor users ‘afgeschermde en privacy gevoelige delen’). Ik kwam op WordPress vanwege genealogie en zag een plugin daarvoor (GedShow) . Alles zelf met Google Sites doen is een veel te grote opdracht voor een ‘oude man’. Is naar jouw mening die webhosting via hostinger dan de beste oplossing?? Ik heb bij MijnDomein een domein gehost staan dat ik eventueel zou kunnen verhuizen. De website die ik link is duidelijk ‘in aanleg’

  1. Ferdy Korpershoek

   Hey Marc, webhosting via Hostinger is dan ideaal. Binnen no time heb je een website online staan 😊

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top