fbpx

Hoe Maak Je Een WordPress Website

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on linkedin
Share
Share on pinterest
Pin

In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe zelf een website kunt maken.

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on linkedin
Share
Share on pinterest
Pin

14 thoughts on “Hoe Maak Je Een WordPress Website”

 1. De video met HOE MAAK JE EEN WORDPRESS WEBSITE krijg ik dit te zien
  op m`n telefoon krijg ik hem wel te zien,
  Deze video is beperkt. Meld je aan met een G Suite-account.
  maar wat is dat voor een account????

  Vr Groet Dirk Donker

  1. Ferdy Korpershoek

   Ha Dirk, wanneer je alle stappen in de video volgt zou je hetzelfde resultaat moeten krijgen. Geen idee wat een G-Suit account is. Ik hoop dat je er uit komt.

 2. Ferdy het probleem was dat Google chrome jouw instructie video niet af speelde, maar naar Microsoft Edge gegaan en die speelt je instructie video wel af

  Gr Dirk Donker

 3. Beste Ferdy,

  In je video ‘Maak een portfolio in je WordPress website’ gebruik je de plugin ‘Portfolio for Elementor’. Nu is er de afgelopen 2 jaar geen update voor deze plugin verschenen dus vraag ik me af of het wel verstandig om deze plugin nu te gaan gebruiken.
  Graag zou ik jouw mening hierover willen weten.

  Mvrgr.
  Piet

 4. Beste Ferdy,
  Je hebt met fantastisch geholpen bij de opmaak van mijn blog! Zonder je tutorial was het me niet gelukt.
  Alleen is het you tube filmpje dat ik op een pagina plaatste heel groot van formaat.
  Heb je nog een tip hoe ik dat kan aanpassen?

  Hartelijk dank!
  Ilse

 5. He Ferdy,

  Top video, al ver mee gekomen! Ik begrijp dat je per device aanpassingen op lay out kan doen. Alleen als ik aanpassingen qua uitijning en korpsgrootte doe op de tabletversie, dan worden de instellingen van de desktop niet vastgehouden. Hoe doe ik dat?

 6. Ferdy, allereerst is dit een geweldige tutorial. Vraag die ik heb is 2-ledig.
  1) wanneer ik iets gewijzigd heb en het bevalt met niet kan ik dat dan ongedaan maken (het programma vraagt altijd “Publiceren”.
  2) Stel dat ik het helemaal verknoei. Kan ik dan een oudere versie terug zetten??

 7. Hi Ferdy,

  Komt er ook een video aan waarbij je uitlegt hoe Siteground werkt?
  Dit is zoooo ingewikkeld voor me.
  Ik ben nu druk bezig om mijn website te maken met behulp van jouw duidelijke video in het Nederlands. Ik hoop dat je meer nederlandse video’s gaat maken komende tijd.

  Groetjes en blessings!

 8. Hallo Ferdy,

  Ik ben bezig met de video hoe maak je een wordpress website.
  Gaat allemaal heel erg makelijk en is erg duidelijk allen bij de installatie van Blocksy gaat het niet helemaal lekker. jij gebruikt versie 1.7.58 en als je blocksy download krijg je versie 1.7.60. niet erg zul je zeggen echter de module companion kan ik nu niet meer activeren. hoe los ik dit op?

 9. Hallo Ferdy,
  Wat een fijne tutorial.
  ga zo door zou ik zeggen.
  Ik heb 1 vraag in de tutorial gebruik je blocksy 1.7.58 als ik via jouw site blocksy download krijg je versie1.7.60. hier krijg je na installatie niet de vraag om de extra blocksy companion te installeren. Als ik blocksy 1.7.60 download heb ik minder opties zoals bv de cookies. Is er een manier om de ouder versie te installeren?

 10. Severjano Eskolina

  Hey ferdy Ik heb een vraag over mij sticky balk. Ik volg je sinds kort en je video,s vind ik geweldig. Als ik naar beneden scrol wordt mijn sticky balk wit hoe maak ik dat een andere kleur

 11. Dag Ferdy
  Ik probeer je uitleg te volgen. Maar stuit al snel op een probleem. Ik heb een aantal pagina’s gemaakt, maar kom deze niet tegen als ik de website wil bekijken. Ik gebruik dan de ctrl- knop en links bovenaan de website link.
  Wat gaat er fout?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top